Финансирање на проектот/Оградување од одговорност

 

Овој проект е ко-финансиран од програмата „Еразмус+“ на Европската унија.

Поддршката од Европската комисија на оваа публикација не значи дека ги поддржува ставовите на авторите и Комисијата не може да се смета за одговорна за било каква употреба што може да биде направена од информациите што се содржат во истата.

 

Импресум

  

Сопственик на медиумот/Одговорен за содржината

InfoPro - DI Wilhelm Stadler

(од името на проектниот конзорциум на „Заеднички инклузивен јазик“)

Контакт:

DI Wilhelm Stadler

Kinkgasse 5

8020 Graz

Austria

+43 660 4716388

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

  

Бизнис цел: автоматска обработка на податоци и ИТ услуги

Бизнис дозвола (GISA-No): 28344728

Издадена од : Magistrat Graz

Основање: 1.2.2016

Даночен број: ATU58068824

 

Авторски права

Содржините и компилациите објавени на овие веб-страници од страна на давателите на услугите се предмет на австриските закони за авторски права. За репродукција, уредување, дистрибуција како и користење од било каков вид надвор од законот за авторски права потребно е писмено одобрение од авторот или изворникот. Превземањето и копиирањето на овие веб-страници се дозволени само за приватна употреба. Забранета е комерцијална употреба на нашата содржина без дозвола на авторот.

Законите за авторски права на трети лица се почитуваат доколку содржината на овие веб-страници не потекнува од давателот на услугите. Придонесите на трети страни на оваа страница се наведени како такви. Меѓутоа, ако забележите какви било прекршувања на законот за авторски права, ве молиме да нè информирате. Ваквите содржини веднаш ќе бидат отстранети.

 

Одговорност за линковите

Нашата понуда вклучува линкови до надворешни веб-страници на трети страни. Ние немаме влијание врз содржината на овие веб-страници, па затоа не можеме да гарантираме за тие содржини. Давателите на услугите или администраторите на поврзаните веб-страници секогаш се одговорни за сопствената содржина.

Поврзаните веб-страници биле проверени за можни прекршувања на законот за време на воспоставувањето на врската (линкот). За време на поврзувањето не беа откриени нелегални содржини. Постојано следење на содржината на поврзаните веб-страници не може да се наметне без разумни индикации дека имало повреда на законот. Незаконските линкови ќе бидат отстранети веднаш штом  ќе бидеме запознаени со проблемот.

 

 

Решавање на спорови

Ние не учествуваме во решавање на спорови на интернет на одборите за арбитража на потрошувачите.


 

 

LOGIN Најава за корисници

ЗА веб-страница-АДМИНИСТРАТОС

Колачињата ни олеснуваат да ви ги обезбедиме нашите услуги. Со користењето на нашите услуги ќе дозволите да користиме колачиња.