Учество

Доколку Вашето училиште, Вашите ученици, претставници на родителите, училишните психолози или членови на училишната управа сакаат да учествуваат во проектот, на пример во контекст на тестирање на продуктите на германски, англиски, турски или на македонски јазик, Ве молиме да го контактирате:

проф. д-р Манфред Претис

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

или контакт-лицето за Република Северна Македонија:

м-р Розита Петринска-Лабудовиќ

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

LOGIN Најава за корисници

ЗА веб-страница-АДМИНИСТРАТОС

Колачињата ни олеснуваат да ви ги обезбедиме нашите услуги. Со користењето на нашите услуги ќе дозволите да користиме колачиња.