преземања

 

билтен32

 

Презентација на проф. м-р Силвиа Коп-Сикст (Скопје, 15.11.2019) 

Презентација на проф. д-р Дуду Мелек Ер-Сабунчуоглу (Скопје, 15.11.2019) 

 

МКФ за наставници: Што претставува МКФ? (Скопје, 15.11.2019) 

 

МКФ како алатка за инклузија на децата со потешкотии во развојот (Скопје, 15.11.2019) 

 

 

билтен 2

 

билтен 1

LOGIN Најава за корисници

ЗА веб-страница-АДМИНИСТРАТОС

Колачињата ни олеснуваат да ви ги обезбедиме нашите услуги. Со користењето на нашите услуги ќе дозволите да користиме колачиња.