Податоци за контакт 

 

 

Општи информации

За информации кои се однесуваат на проектот, резултатите, земањето учество, соработка и слично, Ве молиме да го контактирате координаторот на проектот:

проф. д-р Манфред Претис

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

или партнерите во проектот од Северна Македонија:

 

Здружението за унапредување на образованието, културата и спортот „ОБРАЗОВАНИЕ ЗА СИТЕ“ Скопје

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

и

Основно училиште „Ванчо Прке“ од Штип

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Технички информации

За (технички) информации во врска со веб-страницата и дигиталните производи, Ве молиме да го контактирате:

г. Вилхелм Штадлер (DI Wilhelm Stadler)

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

LOGIN Најава за корисници

ЗА веб-страница-АДМИНИСТРАТОС

Колачињата ни олеснуваат да ви ги обезбедиме нашите услуги. Со користењето на нашите услуги ќе дозволите да користиме колачиња.