Конзорциум

 

Проектот го имплементира конзорциум составен од 10 партнери од 4 држави од Европа (Австрија, Германија, Македонија и Турција).

 Главниот контрактор и координатор на проектот е Dr. Pretis SINN, претставуван од проф. д-р Манфред Претис.

 

 

Партнери

 

За да дознаете повеќе за партнерите во проектот, Ве молиме изберете го соодветното подмени.

LOGIN Најава за корисници

ЗА веб-страница-АДМИНИСТРАТОС

Колачињата ни олеснуваат да ви ги обезбедиме нашите услуги. Со користењето на нашите услуги ќе дозволите да користиме колачиња.